Aanbieding
abonnement
met 4 gouden
interviews

m.i.v.
de volgende editie

Kies hieronder de vier welkomstartikelen van uw gading

Ja, ik abonneer me tot wederopzegging vanaf herfstnummer 3-2023 (eind sept 2023)

Een abonnement tot wederopzegging kost in 2023 binnen NL €21,60 per jaar (België €28 | Europa €42). Of een deel van dit bedrag als u later in het jaar begint.
Vruchtbare Aarde heeft bij wijze van welkomstgeschenk 14 gouden artikelen voor u uitgezocht. U mag er vier uitkiezen. U ontvangt deze artikelen per mail als makkelijk leesbare, printbare PDF's. Tijdschriften ontvangt u per post. 


Mijn eerste officiële papieren editie:


Herfstnummer 3-2023
(te verschijnen: eind sept)


Ik begin mijn abonnement met 3-2023. Ik ontvang per mail een betalingsoproep van €11 (België: €14 | Europa: €21) voor het laatste deel van mijn 1e abo-jaar (nog 2 nrs). Het abonnement loopt door tot wederopzegging (maar min. tot en met 2024).
Ik kies de volgende 4 gouden artikelen als welkomstgeschenk (digitale PDF):

Chartres en het raadsel van het labyrint,openingsartikel VA 4-2003. Klik hier voor een impressie

Chartres en het labyrint: Een wandeling door de wereld van labyrint en doolhof, beginnend met een bezoek aan Chartres. Openingsartikel van VA's populairste editie aller tijden.

Marten Toonder Interview, openingsartikel VA 5-2001. Klik hier voor een impressie

Marten Toonder over de binnenkant van de natuur, Ierland, de last van ouderdom en zijn visie op het leven. Interview uit VA's lang uitverkochte Marten ToonderSpecial.

Interview Christine von Dreien, VA 3-2020. Klik hier voor een impressie

Waarom spreekt Christine cvon Dreienzoveel mensen aan? Vruchtbare Aarde zocht haar op in Zwitserland. ‘Alleen wat in fijnstoffelijke sferen aanwezig is, kan zich in het fysieke manifesteren.’

Interview H.C. Moolenburgh, VA 3-2016. Klik hier voor een impressie

Huisarts-in-ruste H.C. Moolenburgh (91) over het droombeeld van een bruin konijntje, betekenisvolle toevalligheden en de noodzakelijke verbinding tussen hemel en aarde.

Peter Allmend in Zurich en Praag VA 1-2019. Klik hier voor een impressie

Peter Allmend toont ons Zürich door de ogen van een genezeres en de oude binnenstad van Praag aan de hand van een kabbalistische stadsgids. Een gesprek over heling, geestkracht en verborgen verhalen.

Interview Marinus Knoope: De mysterieuze herkomst van een authentieke wens, uit VA 3-2013. Klik hier voor een impressie

De bloesems aan een pruimenboom ontwikkelen zich vanzelf tot pruimen, aldus Marinus Knoope.  "En zo is ook het realiseren van een wens helemaal niet zo moeilijk."

Krabat en De meester van de zwarte molen: een spiegel van onze tijd | VA 4-2019

Waarom ontroert De Meester van de zwarte molen zo? ‘Er zijn krachten van hart en ziel die niet gemeten kunnen worden.’ Een duik in de symboliek van dit oude, maar tegelijk hyperactuele verhaal.

De tuin als spiegel, interview met hovenier Kees Schouten, VA 4-2008. Klik hier voor een impressie

De tuin als spiegel. Aan een tuin heeft hovenier Kees Schouten genoeg om zich een beeld van de bewoners te vormen. "Net getrouwde stellen willen altijd eenjarigen." 

Interview Joost Conijn, VA 3-2012. Klik hier voor een impressie

Joost Conijn reisde in een houten auto naar het Oosten. Daarna bouwde hij een vliegtuig waarmee hij naar Afrika vloog. Een gesprek over zijn praktische levensinzichten onderweg.

Inwijdingswegen in pastel, interview met Juke Hudig,VA 2-2012. Klik hier voor een impressie

Inwijdingswegen in pastel - Juke Hudig over Dante's grote, spirituele reis en het sprookje als inwijdingsweg "Dante is de hele weg die hij beschrijft zelf gelopen."

Maarten Oversier | VA 3-2018. Klik hier voor een impressie

Maarten Oversier over de bevrijding die mogelijk is als oude familiegeheimen de ruimte krijgen en de waarde van een Indiaans inzicht: ‘Als je je voorouders niet kent, ben je stuurloos.’

Interview Jan Rotmans,VA 4-2013. Klik hier voor een impressie

Jan Rotmans over de crisis als een ongelooflijke boeiende kantelperiode naar een samenleving waarin de mens in alles centraal zal komen te staan.

Interview Changlin Zhang | VA 3-2019. Klik hiervoor een eerste impressie

De geneeskunde voor een gouden drempel. In het elektromagnetisch lichaam ziet Changlin Zhang de sleutel tot een effectievere aanpak van chronische ziekten en het begrijpen van acupunctuur en homeopathie.

Hein Thijssen
                        interview 1-2008.Klik hier voor eeneerste

Knipoog van een hoogbejaarde. "Met mijn 50 sigaretten per dag verbleef ik in de respectabele goot." Oud-pastor Hein Thijssen over de grote omslag in zijn leven. Lievelingsinterview redactie.

Miny Potze over ouderdomssprookjes | VA 4-2019. Klikhier voor eeneerste

In jeugdsprookjes gaat de hoofdpersoon de wijde wereld in. In ouderen sprookjes wijst de weg naar huis. Miny Potze vertelt hoe levensveranderend deze onbekende sprookjes voor haar zijn geweest

Weerzien met Ierland,openingsartikel VA 4-2004. Klik hier voor een kennismaking

Weerzien met Ierland: Schuif aan onder de oude Olm van Bunlahy. Een week Connemara, het oerbos Derryclare Wood, ronde torens en mijmeringen bij het turfvuur.
Mijn gegevens:

E-mail:

Voll. naam:


ManVrouw

Adres:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

We zouden het fijn vinden van u te horen hoe u met ons blad in aanraking bent gekomen:

Eventuele opmerking:
Druk pas na het invullen van uw gegevens op onderstaande verzendknop.  Heb a.u.b. even geduld!!! Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.

 
Footer