Aanbieding
abonnement
met 4 gouden
interviews


vanaf 2019

Kies hieronder de vier welkomstartikelen van uw gading

Ja, ik abonneer me tot wederopzegging (maar minimaal een jaar)

Vruchtbare Aarde verandert nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar op rij hanteren we hetzelfde tarief van van €19,20 per jaar, sinds 1 januari 2019, vanwege het nieuwe BTW-tarief: €19,75 (= binnen NL).
Vruchtbare Aarde heeft 14 gouden welkomstartikelen voor u uitgezocht. U mag er vier uitkiezen. U ontvangt deze losse welkomstartikelen per mail als makkelijk leesbare, printbare PDF's. Tijdschriften ontvangt u per post. 


Mijn eerste officiële papieren editie bij mijn abonnement tot wederopzegging:


Lentenummer 1-2019
( verschenen: 2 april)


Lentenummer 1-2019

Ik begin mijn abonnement met het eerste nummer van het nieuwe jaar 2019. Met het lentenummer ontvang ik de betalingsoproep voor mijn eerste abo-jaar 2019 (€19,75). Hieronder kies ik mijn vier geschenken uit.

(Minimale abo-periode: een jaar | België en overig Europa: niet mogelijk vanwege te hoge portokosten)


Zomernummer 2-2019
(te verschijnen: 1 juli)


Ik begin mijn abonnement met de eerstvolgende editie: zomer 2-2019. Voor het restant van mijn eerste abo-jaar 2019 ontvang ik een betalingsoproep van €15 (binnen NL | België: €18 | Europa: €27)

Ik kies de volgende 4 gouden artikelen als welkomstgeschenk (digitale PDF):

Chartres en het
raadsel van hetlabyrint,openingsartikel VAeditie 4-2003. Klikhier voor een eersteimpressie

Chartres en het labyrint: Een wandeling door de wereld van labyrint en doolhof, beginnend met een bezoek aan Chartres. Openingsartikel van VA's populairste editie aller tijden.

Marten Toonder
Interview,openingsartikel VAeditie 5-2001. Klikhier voor een eersteimpressie

Marten Toonder over de binnenkant van de natuur, Ierland, de last van ouderdom en zijn visie op het leven. VA's 1e Marten Toonder interview.

Interview H.C.
Moolenburgh,openingsinterview VAeditie 1-2007. Klikhier voor een eersteimpressie

H.C. Moolenburgh over de geneeskunde die hij 50 jaar lang beoefende, waarin zelfs humor, sprookjes en zenverhalen hun plek hebben.

Liefde voor thee in VA editie
2-2008. Klik hiervoor een eersteimpressie

David Lee Hoffman reist te voet naar afgelegen bergstreken in China -- altijd op zoek naar de beste thee. Maar bestaat die topkwaliteit nog wel? Ja dus! Op pad met een avonturier.

Interview
Marinus Knoope: Demysterieuze herkomstvan een authentiekewens, uit VA editie3-2013. Klik hiervoor een eersteimpressie

De bloesems aan een pruimenboom ontwikkelen zich vanzelf tot pruimen, aldus Marinus Knoope.  "En zo is ook het realiseren van een wens helemaal niet zo moeilijk."

Hape Kerkeling
over zijn voettochtnaar Santiago deCompostela,openingsartikel VAeditie 2-2007. Klikhier voor een eersteimpressie

Hape Kerkeling (tv-presentator en komiek):"Hoe langer ik op de Jacobsweg loop, hoe prettiger ik me voel. Misschien nader ik niet alleen Santiago, maar ook mezelf."

Interview Marja
de Lange,openingsartikel VAeditie 3-2012. Klikhier voor een eersteimpressie

Marja de Lange over het verlangen vleugels te hebben "om uit te stijgen boven dagelijkse beslommeringen en zorgen. "Schilderen is een beetje vliegen."

De tuin als
spiegel, eeninterview methovenier KeesSchouten,openingsartikel VAeditie 4-2008. Klikhier voor een eersteimpressie

De tuin als spiegel. Aan een tuin heeft hovenier Kees Schouten genoeg om zich een beeld van de bewoners te vormen. "Net getrouwde stellen willen altijd eenjarigen." 

Interview Joost
Conijn, VA editie3-2012. Klik hiervoor een eersteimpressie

Joost Conijn reisde in een houten auto naar het Oosten. Daarna bouwde hij een vliegtuig waarmee hij naar Afrika vloog. Een gesprek over zijn praktische levensinzichten onderweg.

Inwijdingswegen
in pastel, eeninterview met JukeHudig,openingsartikel VAeditie 2-2012. Klikhier voor een eersteimpressie

Inwijdingswegen in pastel - Juke Hudig over Dante's grote, spirituele reis en het sprookje als inwijdingsweg "Dante is de hele weg die hij beschrijft zelf gelopen."

Leylijnen
artikel, VA editie2-2011. Klik hiervoor een eerste

Bijna elk dorp heeft een plek die voor onze verre voorouders als 'heilig' of 'magisch' aanvoelde, verbonden door onzichtbare banen, in Australi songlines,in Engeland leylinesgenoemd. Een spirituele routekaart van de aarde.

Interview Jan
Rotmans,openingsartikel VAeditie 4-2013. Klikhier voor een eersteimpressie

Jan Rotmans over de crisis als een ongelooflijke boeiende kantelperiode naar een samenleving waarin de mens in alles centraal zal komen te staan.

Interview Edgar
Reitz, VA editie4-2006. Klik hiervoor een eersteimpressie

De vervulling van een lang gekoesterde droom: een interview met de Duitse meesterfilmer Edgar Reitz. "Wat in de sfeer van betovering lukt, bereik je achterom."

Hein Thijssen
interview 1-2008.Klik hier voor eeneerste

Knipoog van een bejaarde. "Met mijn veertig tot vijftig sigaretten per dag verbleef ik in de respectabele goot." Oud-pastor Hein Thijssen vertelt over de grote omslag in zijn leven. Lievelings - interview van de redactie.

Interview
Albert Casals, VAeditie 1-2013. Klikhier voor eeneerste

Een avonturier in hart en nieren die zich nergens door laat tegenhouden, en al helemaal niet door zijn rolstoel. Albert Casals: "Een mens moet in de allereerste plaats trouw blijven aan zichzelf"

Weerzien met
Ierland,openingsartikel VAeditie 4-2004. Klikhier voor eenkennismaking

Weerzien met Ierland: Schuif aan onder de oude Olm van Bunlahy. Een week Connemara, het oerbos Derryclare Wood, ronde torens en mijmeringen bij het turfvuur.
Mijn gegevens:

E-mail:

Voll. naam:


ManVrouw

Adres:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

We zouden het fijn vinden van u te horen hoe u met ons blad in aanraking bent gekomen:

Eventuele opmerking:
Druk pas na het invullen van uw gegevens op onderstaande verzendknop.  Heb a.u.b. even geduld!!! Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.

 
Footer