Bestelformulier abonnement Vruchtbare Aarde met gratis Chartres Special

Ja, ik abonneer me tot wederopzegging

En ik ontvang de digitale Chartres-editie gratis als welkomstgeschenk plus twee (papieren) labyrinthische welkomstedities naar keuze.


Editie 4-2023

Ik begin mijn abonnement met het nieuwe winternummer 4-2023 (22 dec) en betaal €6 voor het restant van mijn 1e abo-jaar (2023). Hieronder kruis ik mijn geschenken aan.


Editie 1-2023

Ik begin mijn abonnement met terugwerkende kracht vanaf lentenummer 1-2023 en betaal €21,60 voor mijn eerste abo-jaar 2023. Hieronder kruis ik mijn geschenken aan.


Met mijn bestelling komt een betalingsoproep mee. Het abonnement loopt door tot wederopzegging.


Mijn drie welkomstgeschenken:

Vruchtbare Aarde is tegenwoordig dikker en kleurrijker. Dit Chartres-aanmeldingsformulier is om die reden een tikje ongewoon. Niet alleen het Chartres-nummer, maar ook onderstaande geschenken stammen deels uit een ver verleden van het blad en zijn nog deels gedrukt in z/w. Om die reden mag u naast het digitale Chartres-nummer nog twee papieren welkomstbladen uitkiezen.

Chartres Special 4-2003. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Chartres en het raadsel van het labyrint. Een wandeling door de wereld van het labyrint, beginnend met een bezoek aan Chartres. (digitale heruitgave, toegezonden per mail)

Editie 2-2021. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Tamar Valkenier gaf een droombaan op voor een avontuur zonder einde. Eigenlijk verwachtte ze binnen een jaar weer terug te keren, met veel zin om weer aan de slag te gaan (2021).

Editie 2-2014. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

De magie van Shikoku: Een pelgrimage van 1200 kilometer langs 88 boeddhistische kloosters in Japan. ‘Wat ik heb teruggevonden is een gevoel van compleet zijn.’ (2014)

Editie 2-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Dwalen in Lapland: Linda Wormhoudt over een labyrint in de Laplandse natuur | De Oostenrijkse labyrintenvorser Gernot Candolini over de schoonheid van een glimlach (2008)

Editie 3-2009. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Odyssee: Jan van Delden is al sinds zijn jeugd geboeid door de 10-jarige reis van Odysseus waarin hij een metafoor is gaan zien voor de menselijke zoektocht naar geluk (2009)

Editie 1-2004. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Gotland: Na verschijning van het Chartres-nummer ging de telefoon. De toen 94-jarige Arienne Clignett wilde dolgraag haar zienswijze kwijt op het geheim van het labyrint, en op dat van Gotland in het bijzonder (2004).

Editie 3-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Lopen naar Jeruzalem: Op haar vijftigste was de tijd gekomen om te zien waar het leven haar leidde. Met een minimum aan geld en bagage trok Jeannette Albers de deur achter zich dicht (2008).

Editie 2-2007. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Santiago de Compostella: Hape Kerkeling, Duits komiek en tv-presentator, verbaasde vrienden en familie door de pelgrimsroute te lopen. Een gloedvol gesprek over zijn inzichten, ontmoetingen en ontberingen onderweg (2007).

 Mijn adresgegevens:

E-mail:

Voll. naam:


ManVrouw

Adres:

Postcode:

Plaats:

Land:

Nederland (buiten NL: klik hier)

Telefoon:

We zouden het fijn vinden van u te horen hoe u met ons blad in aanraking bent gekomen:

Eventuele opmerking:


Druk pas na het invullen van uw gegevens op onderstaande verzendknop.  Heb a.u.b. even geduld!!! Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.

 
Footer