Bestelformulier abonnement Vruchtbare Aarde met gratis Chartres Special

Ja, ik abonneer me tot wederopzegging (maar minimaal tot einde 2021)

En ik ontvang de digitale Chartres-editie gratis als welkomstgeschenk plus twee (papieren) welkomstedities naar keuze.


Editie 4-2020

Ik begin mijn abonnement met winternummer 4-2020 en betaal 5 euro voor de resterende, laatste editie van abo-jaar 2020. Hieronder kruis ik mijn welkomstgeschenken aan.


Editie 3-2020

Ik begin mijn abonnement met terugwerkende kracht vanaf herfstnummer 3-2020 en betaal 10 euro voor het restant van mijn eerste abo-jaar 2020. Hieronder kruis ik mijn welkomstgeschenken aan.


Met mijn bestelling komt een betalingsoproep mee. Het abonnement loopt door tot wederopzegging (maar minimaal tot einde 2021).

Mijn drie welkomstgeschenken:

(Vruchtbare Aarde is tegenwoordig dikker en kleurrijker. Onderstaande geschenken zijn nog deels gedrukt in z/w)

Chartres Special 4-2003. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Chartres en het raadsel van het labyrint. Een wandeling door de wereld van het labyrint, beginnend met een bezoek aan Chartres. (digitale heruitgave, toegezonden per mail)

Editie 1-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Etruskisch labyrint. Selma Sevenhuijsen op holle Toscaanse wegen op zoek naar een oude godinnencultuur | De wonderlijke symboolkracht van het labyrint

Editie 2-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Dwalen in Lapland: Linda Wormhoudt over een labyrint in de Laplandse natuur | De Oostenrijkse labyrintenvorser Gernot Candolini over de schoonheid van een glimlach

Editie 3-2009. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Odyssee: Jan van Delden is al sinds zijn jeugd geboeid door de 10-jarige reis van Odysseus waarin hij een metafoor is gaan zien voor de menselijke zoektocht naar geluk

Editie 1-2004. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Gotland: Na verschijning van het Chartres-nummer ging de telefoon. De toen 94-jarige Arienne Clignett wilde dolgraag haar zienswijze kwijt op het geheim van het labyrint, en op dat van Gotland in het bijzonder.

Editie 3-2008. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Lopen naar Jeruzalem: Op haar vijftigste was de tijd gekomen om te zien waar het leven haar leidde. Met een minimum aan geld en bagage trok Jeannette Albers de deur achter zich dicht.

Editie 2-2007. Klik hier voor een korte inhoudsopgave

Santiago de Compostella: Hape Kerkeling, Duits komiek en tv-presentator, verbaasde vrienden en familie door de pelgrimsroute te lopen. Een gloedvol gesprek over zijn inzichten, ontmoetingen en ontberingen onderweg.

 Mijn adresgegevens:

E-mail:

Voll. naam:


ManVrouw

Adres:

Postcode:

Plaats:

Land:

Nederland (buiten NL: klik hier)

Telefoon:

We zouden het fijn vinden van u te horen hoe u met ons blad in aanraking bent gekomen:

Eventuele opmerking:


Druk pas na het invullen van uw gegevens op onderstaande verzendknop.  Heb a.u.b. even geduld!!! Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw bestelling is verzonden.

 
Footer