VA

magazine

Regeladvertenties
Doorstart rubriek regeladvertentiesZo'n twintig jaar geleden zag de rubriek Er Even Uit het daglicht. Populair bij een vaste groep restaurants, pensions. In die zin een ongelooflijk succesvolle pagina. Maar na zoveel jaren niet heel verrassend meer. Het kussen moest gewoon eens worden opgeschud. We gooien de luiken open: de ruimte is aan u. Een ontmoetingsplek voor zoekende en vragende VA-lezers.

De rubriek wil ruimte maken voor rustzoekers en stilteaanbieders, kunstliefhebbers en kunstenaars, hongerige geesten en dwarse workshopers, avonturiers en spirituele reisaanbieders, boekenopruimers en boekenzoekers, studentenkamerzoekers en vakantiehuisaanbieders. De ruimte in de nieuwe regeladvertentierubriek is aan u.

Welke prijs? De twintig jaar oude prijs moest ook eens worden afgestoft. Maar tegelijkertijd moesten de regeladvertenties vriendelijk geprijsd blijven. We zijn uitgekomen op een bedrag van €8,70 (incl. BTW) per regel - minimale afname drie regels. Een verhoudingsgewijs klein bedrag, waarmee u hopelijk een grote schare collega VA-lezers weet te bereiken.


Stap 1:


Bij deze wil ik voor de eerstvolgende 2019 editie van het tijdschrift Vruchtbare Aarde een regeladvertentie opgeven.Stap 2:


Kosten regeladvertentie: € 8,70 per 50 tekens (= ongeveer 1 regel), incl. 21% BTW. Minimum: 150 tekens. Daarboven betaalt u per teken (= € 8,70 per 50 tekens, ofwel: € 1,74 per 10 tekens of € 0,174 per teken). Dan weet u precies waar u aan toe bent! Een teken is zowel een letter als een leesteken als een spatie.


 
De tekst van uw regeladvertentie:Stap 3:


Ik kom in totaal uit op het volgende aantal tekens:  

Stap 4:


Ik stel wel/niet prijs op een bewijsnummer (€ 6 extra):Wel:

Niet:Stap 5:


Ik stel wel/niet prijs op een BTW-nota op naam (€ 3,50 extra):Wel:

Niet:Stap 6:


Uw gegevens:


 

E-mail:

Naam:


ManVrouw

Adres:

Postcode:

Plaats:

Land:

Telefoon:

Ev. opmerking: