Leest u deze mail liever in een browser: Klik hier

Foto

Bleekselderijsap en andere gezondheidsadviezen in: VA 2-2022

Foto

Tussen bekende namen als Deepak Chopra, Eckhart Tolle en Christina von Dreien dook in het online evenement Flow Summit 2022 ook de naam op van Anthony William. Een medisch medium – die sinds 2015 internationaal van zich laat horen. Vruchtbare Aarde beet zich vast in 2.000+ pagina's van zijn gezondheidsadviezen. Een kennismaking met Williams onconventionele kijk op chronische klachten en de waarde van groenten, fruit, kruiden (die volgens hem heel veel meer waarde hebben dan we denken).

Nog heilzamer dan we denken

Lofzang op groenten, fruit en eetbare wilde planten

foto

Waar Anthony William zijn kennis vandaan heeft, blijft een mysterie. Sommigen noemen het intuïtie. Hijzelf spreekt over een stem in zijn rechter oor. Opvallend vaak ligt de sleutel tot onze chronische klachten, aldus William, bij onontdekte virusvarianten. Aan de andere kant wijst hij op de vele onondekte inhoudsstoffen in groenten, fruit en kruiden die deze tot een ware schatkamer maken...

Voetreis naar Rome

De joker en de honden

eigen werk

Jarenlang koesterde Mark Schalken de wens een maandenlange wandeltocht te maken. In zijn eentje, vertrekkend vanuit eigen huis. Najaar 2021 is het zover. Vier maanden leeft hij buiten en ontmoet hij mensen en dieren, bergen en bomen. Een uitspraak van zenleraar Thich Nhat Hanh is zijn leidraad: 'Loop als iemand die volkomen op zijn gemak is en helemaal niets te doen heeft'. Op de 135e dag, na 2500 kilometer, komt Rome in zicht.

De verloren vensters

Een glas-in-lood-raam uit het ‘paradijs’

eigen foto

In het jaar na zijn dood was schrijfster Patricia Wessels haar vader zeer nabij. ‘Regelmatig dook hij op in mijn dromen, en ook overdag voelde ik dat hij achter me stond – dat hij er voor me was.’ Wonderen bestaan, had haar vader vaak gezegd. Dat hield Patricia zichzelf voor toen ze besloot op zoek te gaan naar een stel dierbare glas-in-lood-vensters uit haar jeugd.


De kroon van de ‘konighin’

De ommezwaai in een mensenleven

Foto

Het gemak waarmee kleine kinderen kartonnen dozen tot paleizen omtoveren, blijft intrigeren. Maar is het niet zo dat elke revolutionaire uitvinding ontstaan is vanuit zo'n frisse manier van kijken? Een beetje zoals in het begin van ons leven... Wil Uitgeest bekijkt het spel van kinderen van vijf jaar die balanceren op de rand van deze enorme ommezwaai in hun leven. 
Elke editie los nabestellen Geef abonnement cadeau Persoonlijk abonnement
Footer