Geschenk voor Vruchtbare Aarde abonnees

Kruis hieronder de twee artikelen van uw keuze aan

Vruchtbare Aarde heeft een aantal Gouden Artikelen tevoorschijn gehaald. Een mooie gelegenheid voor voormalige Bewustzijns Magazine lezers om bij te lezen. We sturen u de originele teksten als makkelijk leesbare, makkelijk printbare PDF's toe per mail. 

Ik kies de volgende artikelen uit (max. 2):

Hape Kerkeling over zijn voettocht naar Santiago de Compostela, openingsartikel VA editie 2-2007. Klik hier voor een eerste impressie

Hape Kerkeling (tv-presentator en komiek): “Hoe langer ik op de Jacobsweg loop, hoe prettiger ik me voel. Misschien nader ik niet alleen Santiago, maar ook mezelf.?

Interview Marja de Lange, openingsartikel VA editie 3-2012. Klik hier voor een eerste impressie

Beeldend kunstenaar Marja de Lange over het verlangen vleugels te hebben – om uit te stijgen boven dagelijkse beslommeringen en zorgen. “Schilderen is een beetje vliegen.?

Interview Joost Conijn, VA editie 3-2012. Klik hier voor een eerste impressie

Joost Conijn reisde na de Vrije School in een houten auto naar het Oosten. Daarna bouwde hij een vliegtuig waarmee hij naar Afrika vloog. Een gesprek over zijn praktische levensinzichten onderweg.

Inwijdingswegen in pastel, een interview met Juke Hudig, openingsartikel VA editie 2-2012. Klik hier voor een eerste impressie

Inwijdingswegen in pastel - Juke Hudig over Dante’s grote, spirituele reis en het sprookje als inwijdingsweg “Dante is de hele weg die hij beschrijft zelf gelopen.?

Interview Jan Rotmans, openingsartikel VA editie 4-2013. Klik hier voor een eerste impressie

Jan Rotmans over de crisis als een ongelooflijke boeiende kantelperiode naar een samenleving waarin de mens in alles centraal zal komen te staan.

Weerzien met Ierland, openingsartikel VA editie 4-2004. Klik hier voor een kennismaking

Weerzien met Ierland: Schuif aan onder de oude Olm van Bunlahy. Een week Connemara, het oerbos Derryclare Wood, ronde torens en mijmeringen bij het turfvuur.

Chartres en het raadsel van het labyrint, openingsartikel VA editie 4-2003. Klik hier voor een eerste impressie

Chartres en het labyrint: Een wandeling door de wereld van labyrint en doolhof, beginnend met een bezoek aan Chartres. Openingsartikel van VA's populairste editie aller tijden.

Marten Toonder Interview, openingsartikel VA editie 5-2001. Klik hier voor een eerste impressie

Marten Toonder over de binnenkant van de natuur, Ierland, de last van ouderdom en zijn visie op het leven. VA's 1e Marten Toonder interview.

Mijn gegevens (u ontvangt de twee artikelen van uw keuze per MAIL):

E-mail:

Voll. naam:


ManVrouw

Uw lidnummer:


Druk pas na het invullen van uw gegevens op onderstaande verzendknop.  Heb a.u.b. even geduld!!! Na enige seconden krijgt u een nieuw scherm te zien, als teken dat uw aanvraag is verzonden.

Footer